Premi Vicent Casanova narrativa curta

Premi Vicent Casanova

L’IES Antonio José Cavanilles d’Alacant, a través del Projecte Erasmus+: "Mediterráneo: un mar de libros e imaginación", convoca el Primer premi de narrativa curta en llengua catalana, Vicent Casanova, per tal de fer memòria al nostre company Vicent Casanova Miret, professor d’aquest centre des de 1989 fins a 2019, any en què ens va deixar.

Tant els companys com l’alumnat del centre, el recorden com una persona treballadora, afable i implicada en el treball del nostre institut al cent per cent. Després de tants anys fent classe al Cavanilles, que en primer lloc es deia Politècnic, ha deixat una forta petjada en l’ensenyament del valencià entre tot l’alumnat que ha passat per les seues classes, no sols per l’aprenentatge del valencià, sinó també pel calor humà que com a tutor i professor ha demostrat al llarg de la seua trajectòria. Ha destacat el seu treball del Foment de la Lectura dins del Pla Lector del centre i com a conseqüència va dinamitzar la vida cultural del Cavanilles amb les diferents tasques com van ser el Club de Lectura, les xarrades amb els autors, la fira de Sant Jordi amb el bescanvi de llibres i el regal d’una rosa de paper, les jornades teatrals i per últim destaquem el seu afany perquè tothom gaudisca del plaer de la lectura i de tindre un llibre en la mà.

Bases

Dìptic

Cartell

IES CAVANILLES

La oferta académica de nuestro centro comprende Enseñanza Secundaria Obligatoria, Bachillerato en las especialidades de Humanidades-Ciencias Sociales y Científico Técnico así como Ciclos Formativos de Formación Profesional de grado básico, medio y superior.

Contacto

 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  +965.936.500
  +965.936.501
  Avda. Alcalde Lorenzo Carbonell, 32-34

Ver mapa

 

Servicios de Secretaría